Biasanya orang suka baca komen/review pembeli sebelum beli apa-apa produk di internet. Begitu juga bagi pengusaha Chalet seperti kami.

Ramai yang tertarik untuk datang ke Chalet Mata Air setelah membaca review beberapa Tetamu di Google Maps

Di sini kami paparkan LIVE review tetamu yang Auto Feed dari Google Maps. Maknanya kami takde edit apa-apa kepada review tersebut. Sebenarnya banyak lagi komen2 menarik dari tetamu kami, kami akan update, dari masa ke semasa. InsyaAllah

miss'z ainun itu mata
miss'z ainun itu mata
2022-10-02
Very nice place and nature
WAN MIMI HAIROSE WAN ALI
WAN MIMI HAIROSE WAN ALI
2022-09-08
Chalet yg bersih dan serba lengkap..Suasana n persekitaran yg nyaman dah mendamaikan,seronok lepak di luar malam2...Kami mandi sungai sepanjang hari di seberang jln saja..Mlm start keta smpai di kolam air panas pula.Mlm kami guna peralatan dapur utk masak megi n bancuh air bila lapar..Tak puas lagi,anak2 blh mandi di kolam depan chalet sementara nk check out.Peralatan juga serba lengkap dan berfungsi dgn baik.Paling best,ada breakfast disediakan seawal pagi.Memang tiptop la dgn harga yang sangat berpatutan.Alhamdulillah serba cukup dan tak kedekut lansung.Insyaallah akan repeat nnt dgn keluarga mentua pulak.Terima Kasih ya!
Nur Anis
Nur Anis
2022-09-07
aiman kamal
aiman kamal
2022-09-03
terbaikk.. rumah kemas, harga berpatutan, sarapan sedap.. InshaAllah.. akan datang lagi kalini bawa family.. 😁
Abdul Rahman Ismail
Abdul Rahman Ismail
2022-09-01
Tempat terbaik untuk buat family gathering. Suasana tenang, kawasan ada pagar. Sejuk jer....
Cahaya
Cahaya
2022-08-21
Alhamdulillah chalet mata air mmg terbaik. Lokasinya sgt dekat dgn Kolam air panas ulu legong, kira2 2minit ke 3minit dari tempat penginapan. Tempat tidur selesa. Bersih. Ada di sediakan tilam extra di setiap 1 bilik. Bilik ada menyediakan kemudahan seperti water heater. Penyangkut baju, Meja, Kerusi, Sejadah. Bilik berhawa dingin, Kipas. Ada dapur dan tempat makan di luar bilik. Dan lebih menarik lagi ada menyediakan sarapan pagi..πŸ˜πŸ‘ Harga sgt2 berpatutan.. pemiliknya sgt friendly. TERBAIK. HARGA EKONOMI SERVICE 5 STAR.
Rabia Adawiyyah
Rabia Adawiyyah
2022-07-30
Sangat hebat
ROZIANA YUSOF
ROZIANA YUSOF
2022-06-20
Alhamdulillah..very recommended chalet mata air ni..Bilik yg selesa..persekitaran yg baik..Sarapan pagi nasi lemak yg super sedap..Nt boleh repeat lg utk menginap di sini..Terima kasih owner chalet mata air..
Fz Warisan Alternatif Enterprise
Fz Warisan Alternatif Enterprise
2022-06-19
Alhamdulillah selesai hari keluarga di Chalet Mata Air, Ulu Legong Baling... Tempat selesa dan sesuai untuk keluarga.. Kemudahan Dewan Makan dan BBQ mmg terbaik... Yg lagi sempoi pemilik Chalet mudah berusan,.. Terima kasih kepada semua pihak Chalet... Saya mmg syorkan pilih Chalet ni!!! Mmg puas hati🀩 #Kolam Air Panas 2km ja dgn Chalet
ashikhin jamil
ashikhin jamil
2022-06-18
Assalamualaikum.terima kasih untuk penginapan di chalet mata air. Semoga terus maju dan dimurahkan rezeki. Chalet yang sangat bersih, kemas, tenang dan damai 😊 Insha Allah boleh repeat lagi utk masa akan datang πŸ‘πŸ»