Biasanya orang suka baca komen/review pembeli sebelum beli apa-apa produk di internet. Begitu juga bagi pengusaha Chalet seperti kami.

Ramai yang tertarik untuk datang ke Chalet Mata Air setelah membaca review beberapa Tetamu di Google Maps

Di sini kami paparkan LIVE review tetamu yang Auto Feed dari Google Maps. Maknanya kami takde edit apa-apa kepada review tersebut. Sebenarnya banyak lagi komen2 menarik dari tetamu kami, kami akan update, dari masa ke semasa. InsyaAllah

Mohdfaies
Mohdfaies
2023-05-09
Tempat sgt2 bersih dan selesa,bilik sgt bersih,parking senang,tenang sgt.owner PERAMAH,mesra dgn penghuni Dan memberi info yg tepat Harap owner boleh buat dah pool besar skit.sbb klu hujan air sg deras,so boleh anak2 mandi pool.utk tenang disyorkn dtg sini.kpda en Rahman Dan en ridhuan tq.insyallah Sy akan dtg lg...
AMIN RUKAINI BIN MUSTAFA
AMIN RUKAINI BIN MUSTAFA
2023-04-28
A nice alternative place to stay next to Ulu Legong. The price is so reasonably cheap for a night stay included with breakfast for the whole family. The environment is so relaxing, got a small paddle pool for kids to play around.
aimi najihah
aimi najihah
2023-03-25
Amalina Khairul
Amalina Khairul
2023-03-25
Muhamad Azim Abdul Latif
Muhamad Azim Abdul Latif
2023-03-25
Tempat yang baik untuk bercuti. Pemandangan dari bilik cantik, suasana damai, bilik yang disediakan kemas dan bersih, ada heater dan aircond. Kawasan berpagar dan selamat untuk anak-anak.
andah pantai
andah pantai
2023-03-25
Nyaman dan damai. Kemudahan mencukupi. Paling unik,ada kedai yg menjual keperluan asas.Jika terlupa bawa barang,boleh beli di kedai yg dibuka sehingga malam.
bubble bee
bubble bee
2023-03-24
Recommended place to stay with your family & friends 👍🏻✨ kerana kami menyambut hari keluarga disini dengan sangat selesa dan layanan daripada pihak chalet mata air sangat baik dan mesra. breakfast sedaaaap disediakan 👍🏻✨ kedudukan chalet mata air jugak berdekatan Air Panas Ulu Legong dan banyak lagi sungai..
Mohd Hazizi Ab Rahman
Mohd Hazizi Ab Rahman
2023-03-24
Unsur manusia amat penting dlm hidup kita. Di samping kemudahan yg disediakan elok dan diselenggara dgn baik, faktor kemesraan tuan chalet memuaskan hati kami. Ada serba sedikit kelemahan itu biasa, tak beri kesan pada percutian kami. Jika ke Baling lagi, insyaAllah akan ulang inap di sini.
Motel Ikhwan
Motel Ikhwan
2023-03-18
Penginapan selesa, tenang, kemas, bersih, mesra. Ada pakej sarapan juga. Banyak kemudahan. Paling best, sangat dekat dengan Kolam Air Panas Ulu Legong dan anak sungai. Sangat sesuai untuk kanak² dan keluarga.
Nur Izzati
Nur Izzati
2023-03-13
Suasana chalet dalam Suasana Kampung. Udara Segar Dan nyaman.. Back to Nature.. Aircond tak buka pun dah sejuk..Ada air Sungai 100meter dari chalet.. Sesuai untuk mandi manda Dan campsite.. Dgn 5 star service dari owner Chalet.. Ada room service hantar iron.. Ada dapur&peti ais(open and share).. Ada BBQ area.. Small pool.. Surau Dan masjid berdekatan.. Malam nak mandi boleh pg mandi air panas.. The best is Breakfast served sampai depan pintu😍.. Ikut bilangan org.. Dewasa ke Kanak2 baby kira per head.. Dah include dalam harga chalet...